Regio: Oost – Vlaanderen
Beschikbaarheid: onmiddellijk en full-time

Over de vacature

Als je op zoek bent naar een (eerste) job waarbij je sales kan combineren met het proeven van entrepreneurship, incl. de bijhorende verantwoordelijkheid én vrijheid, dan zouden we je zeker aanraden om verder te lezen!

Wij willen nl. op korte termijn ons team versterken met een m/v/x die verantwoordelijk is voor ons portfolio van dranken bij horeca en OOH-accounts in de regio Oost Vlaanderen.

Je bent enthousiast, gepassioneerd, ziet overal opportuniteiten voor de intro en uitbouw van onze merken en bent daarbij samen met je klanten steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de consumptie van onze producten te verhogen.

Job invulling

Meer dan 80% van je tijd werk je in het On-Trade kanaal, waar je altijd bezig bent met het uitbreiden van het aantal kwalitatieve verkooppunten.

Je bent binnen je regio het aanspreekpunt van Havana Distribution en maakt daarbij gebruik van onze CRM-applicatie. Wanneer je niet bezig bent met het maken van nieuwe samenwerkingsvoorstellen, zoek je naar nieuwe commerciële opportuniteiten binnen je regio.

 

Je bent verantwoordelijk voor de verkoopresultaten en de winstgevendheid en focust op het opbouwen en onderhouden van duurzame klantrelaties. We rekenen erop dat je zelf je planning maakt en ons deze voorlegt. We bekijken/bespreken dan samen de short-term en long-term objectieven en vervolledigen zo je weekplanning op de meest efficiënte manier. Jij bent hét gezicht in je regio en je vindt het leuk om je ook eens ‘s avonds en in de weekends in jouw netwerk te begeven.

  • je hebt een sterke affiniteit met FMCG.
  • je hebt een Bachelor diploma, bij voorkeur in een economische richting.
  • je spreekt en schrijft perfect Nederlands en hebt een goede kennis van Frans en Engels.
  • je bent hands-on, resultaatgericht, flexibel, communicatief en kan je klanten overtuigen van je zin voor initiatief.
  • je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.

 

Sounds like you?

Bezorg ons dan per mail zowel je meest recente CV als motivatiebrief. We lezen graag wat je motiveert en waarom je vindt dat jouw volgende uitdaging bij ons moet zijn.

Bring it on -> kim@havanadistribution.be

OVER HAVANA DISTRIBUTION

Havana Distribution is een 100% onafhankelijke onderneming, gespecialiseerd in de verkoop en promotie van premium drinks in België.

Met een portfolio van oa merken zoals Pomton, Take-Off Cocktails, BITE, Goldberg, Le Couchon & Fraktique is ons bedrijf op 15 jaar uitgegroeid tot een vaste waarde in de Belgische FMCG markt. Met het hele team werken we er dagelijks hard (en met veel enthousiasme) aan om elk van onze merken met een gerichte strategie zo dicht mogelijk bij de juiste doelgroep van consumenten te brengen, en dit zowel in het horeca- als retailkanaal.

Let’s Connect

Maakt u graag een afspraak of wenst u graag meer informatie over onze werking of producten?
Aarzel zeker niet ons te contacteren. 

info@havanadistribution.be

Kontichsesteenweg 58
2260 Aartselaar

België

+32 (0) 3 609 57 62

BE0477229805