de-alcoholised alcoholfree wines

Win 0% Wines

Win Sparkling

Sparkling Rosé

Win 12 Meses

Win Tempranillo

Win Verdejo

100% Alcoholvrij

Authentieke Alcoholvrije Wijnen

WIN 0% WINES
SPARKLING

Win Sparkling White wordt gemaakt van 100% Verdejo druiven uit de Castilla en Léon regio van Spanje. Het heeft een schoon en lichtgeel uiterlijk. Deze wijn heeft subtiele aroma’s van groene appel, grapefruit en lavendel. Op de tong is het een mousserende wijn met een aanwezig zuurtje, met een vleugje citrus en groene appel. Fris, sprankelend en aan de zoete kant.

Alcoholgehalte: 0,0% Vol.
Bedruiving: Verdejo
Beschikbare formaten: 0,375l | 0,75l

SPARKLING ROSÉ

Win Sparkling Rosé wordt gemaakt van Tempranillo en Verdejo druiven uit de Castilla en Léon regio van Spanje. Mooie zalmrose kleur met heldere accenten. Deze wijn heeft subtiele aroma’s van aardbeien, grapefruit en rode bessen. Fris, sprankelend en aan de zoete kant.

Alcoholgehalte: 0,0% Vol.
Bedruiving: Tempranillo | Verdejo
Beschikbare formaten: 0,75l

12 MESES

Win 12 Crianza Tempranillo heeft een elegante geur, met aroma’s van rood fruit en een heldere toets van het hout van de Amerikaanse en Franse eikenhouten vaten waarin hij gerijpt is, en een vleugje zoethout. Met een evenwichtige smaak met heerlijke tannines. De lichte zuurtegraad zorgt ervoor dat de frisheid van de wijn behouden blijft. In de lange afdronk komen de geuren terug, fruitig en kruidig.

Alcoholgehalte: 0,0% Vol.
Bedruiving: Tempranillo
Beschikbare formaten: 0,375l | 0,75l

TEMPRANILLO

Win Tempranillio wordt gemaakt van de Tempranillo druif uit Valbuena de Duero. Een lage zuurtegraat, toetsen van kersen, zwarte bessen en aardbeien, met een vleugje kruiden zijn kenmerkend voor deze wijn.

Alcoholgehalte: 0,0% Vol.
Bedruiving: Tempranillo
Beschikbare formaten: 0,375l | 0,75l

Distributie in België door: Havana Distribution
Website: Win-Zero

Échte wijn,  Alcoholvrij.

10 + 4 =