Belgian London dry gin with a crazy twist

Strange Donkey

Strange Donkey Gin Original

Strange Donkey Gin Winter

Strange Donkey Gin Pink

Strange Donkey Gin Ginger

BEST ADMIRED WITH YOUr MOUTH OPEN

Strange Donkey

STRANGE DONKEY GIN
ORIGINAL DRY GIN

Strange Donkey Classic is een onconventionele maar krachtige mix van citrusvruchten van de verschillende continenten en lokale Antwerpse botanicals. Een verfijnde gin die barst van de smaak en al je zintuigen prikkelt, zelfs het zesde.
Alcoholpercentage: 40% Vol.
Inhoud: 0,10l| 0,50l

GOLDEN DRY GIN
De Golden gin wordt ook in hometown Vremde (Antwerpen) gedistilleerd. Met Yuzu, een Japanse citrusvrucht, in de hoofdrol, blijft deze gin trouw aan de verfrissende citrusbasis van de originele Strange Donkey, maar met een verwarmende toets van Japanse kruiden, shiso en kerselaarbloesem.
Alcoholpercentage: 42% Vol.
Inhoud: 0,10l| 0,50l

PINK
De Ezel infuseerde zelfgekweekte zwarte bessen, kersen, kersenbloesem, rozen, bosbessen en frambozen om u deze intense explosie van geluk te brengen.

“Adopt the rythm of nature…
this gin flowers only once a season
Don’t be a stranger and enjoy it when rosy…”

Waar ideeën midden in het nacht(leven) groeien, worden de beste ingrediënten van gin wakker in de uitgestrekte velden van Vremde, Antwerpen (België).

Een legende gaat dat zodra dit authentieke boerendorp zijn naam kreeg, een ezel zou stoppen om te rusten. Hij koos een nogal vreemde locatie. “Vremde” is het lokale Antwerpse dialect voor “Strange”.
Alcoholpercentage: 37,5%
Inhoud: 0,10l | 0,50l

GINGER
Bij het distilleren van de beste sterke drank gecombineerd met pure gembersmaak, voelde de ezel een intense explosie van geluk.
Alcoholpercentage: 39% Vol.
Inhoud: 0,10l | 0,5l

Distributie in België door: Havana Distribution
Website: Strange Donkey

Born Stubborn.

13 + 6 =