9 Mile Vodka

9 Mile Vodka

9 Mile Vodka

9 Mile vindt zijn roots in de gelijknamige canyon in de USA. Dit is de bron; hier is hij geboren; in het midden van ’s werelds langste natuurlijke kunstzinnige rotsformaties. Duizenden van deze prehistorische rotsformaties vormen het bewijs van het verleden van de Nine Mile Canyon.
In totaal de langste ter wereld, welke zich uitstrekt over meer dan 40 mijl.
Wij liepen in de sporen van de 19e-eeuwse kolonisten die hem ontdekten en zo ontstond het idee van 9 Mile vodka.

Het smaakprofiel van 9 Mile wordt onder andere verkregen door graniet filtratie waardoor hij ongelofelijk mild onmiskenbaar en onvervalst van smaak is. Het is het huwelijk tussen zuiver bronwater en de juiste mix van granen die zorgen voor zijn puurheid. Het alcohol percentage is 37,5%.
De fles van 9 Mile vodka symboliseert duidelijk zijn roots. Een herkenbare fles met een satijnen oppervlakte structuur en een duidelijke expressieve kleurencombinatie van diep donkerblauw en oranje koper.

Het flesoppervlakte verwijst naar de rotsformatie structuur welke zich kenmerkt door zijn oranje koperachtige kleur. Het diep donkerblauw symboliseert de donkere canyon nachten. Het verborgen lampje onderaan de fles verwijst tenslotte naar de twinkeling van de sterren. Dit laatste kenmerk is dus ook uitermate geschikt voor een stijlvolle entree wanneer 9 Mile vodka gebruikt wordt voor bottle service.

Alcoholpercentage: 37,5% Vol.
Inhoud: 0,70l

Distributie in België door: Havana Distribution
Website: 9 Mile Vodka

Beschikbaar bij de betere drankenhandel in uw buurt!

Mogelijke verdelers:
- Prik & Tik
- Albo Drinks
- Zelfstandige drankenhandel

Koop nu online!

Koopt u het product liever direct? Plaats een bestelling onderaan.