Vacatures

Vervolledig ons team vandaag nog!

Vacature Sales Representative On-Trade

Vacature Sales Representative On-Trade Antwerpen

Regio: Antwerpen
Beschikbaarheid: onmiddellijk en full-time

Als je op zoek bent naar een (eerste) job waarbij je sales kan combineren met het proeven van entrepreneurship, incl. de bijhorende verantwoordelijkheid én vrijheid, dan zouden we je zeker aanraden om verder te lezen!

Wij willen nl. op korte termijn ons team versterken met een m/v/x die verantwoordelijk is voor ons portfolio van dranken bij horeca en OOH-accounts in de regio Antwerpen.
Je bent enthousiast, gepassioneerd, ziet overal opportuniteiten voor de intro en uitbouw van onze merken en bent daarbij samen met je klanten steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de consumptie van onze producten te verhogen.

Job invulling
Meer dan 80% van je tijd werk je in het On-Trade kanaal voor Havana Distribution, waar je altijd bezig bent met het uitbreiden van het aantal kwalitatieve verkooppunten.
Je bent, voor regio Antwerpen, het aanspreekpunt van Havana Distribution en maakt daarbij gebruik van onze CRM-applicatie. Wanneer je niet bezig bent met het maken van nieuwe samenwerkingsvoorstellen, zoek je naar nieuwe commerciële opportuniteiten binnen je regio.

Je bent verantwoordelijk voor de verkoopresultaten en de winstgevendheid en focust op het opbouwen en onderhouden van duurzame klantrelaties. We rekenen erop dat je zelf je planning maakt en ons deze voorlegt. We bekijken/bespreken dan samen de short-term en long-term objectieven en vervolledigen zo je weekplanning op de meest efficiënte manier. Jij bent hét gezicht in je regio en je vindt het leuk om je ook eens ‘s avonds en in de weekends in jouw netwerk te begeven.

  • Je hebt een Bachelor diploma, bij voorkeur in een economische richting;
  • Je hebt een sterke affiniteit met FMCG;
  • Je spreekt en schrijft perfect Nederlands en hebt een goede kennis van Frans en Engels;
  • Je bent hands-on, resultaatgericht, flexibel, communicatief en kan je klanten overtuigen van je zin voor initiatief;
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B en woont op bereikbare afstand van Aartselaar.

Sounds like you?
Bezorg ons dan per mail zowel je meest recente CV als motivatiebrief. We lezen graag wat je motiveert en waarom je vindt dat jouw volgende uitdaging bij ons moet zijn.

Bring it on -> thom@havanadistribution.be

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.